38ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι Μπαντούνας – Σούκουλης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ του 38ου Ολυμπιακού Ράλλυ που διοργάνωσε η ΑΟΛΑΠ. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Γιάννης Μπαντούνας – Κώστας Σούκουλης με το Mitsubishi Lancer EVO VI.

Το πλήρωμα  κατάφερε να πάρει νίκες στις 4 από τις 6 ειδικές διαδρομές, και ειδικά αυτή στην power stage που τους έδωσε επιπλέον βαθμούς.Ο Μπαντούνας ήθελε καιρό αυτή τη νίκη την οποία έχασε στον περσινό αγώνα για μόλις 8 δευτερόλεπτα. Αναδείχθηκε έτσι ο πρώτος Ήλειος νικητής του αγώνα από το 1988 και ο πρώτος Ήλειος νικητής του αγώνα στην σύγχρονη πρωταθληματική του πορεία.

Δεύτεροι τερμάτισαν οι Γ. Φιλιππίδης – Λ. Μαχαίρας με Mitsubishi Lancer EVO IX και τρίτοι οι Π. Καϊτατζής – Γ. Καμμένος με Mitsubishi Lancer EVO IX, ενώ οι Λευτέρης Αλυγιζάκης- Μιχάλης Χατζιδάκης με άλλο ένα  MITSUBISHI τερμάτισαν στην τέταρτη θέση γενικής, την Πέμπτη θέση πήραν οι Πάνος Κύρκος- Γιώργος Πολυζώης  με ίδιο αυτοκίνητο.Τέλος, έκτοι τερμάτισαν οι Κώστας Τζέμος- Αντώνης Αγγελόπουλος με MITSUBISHI LANCER EVO VIII.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.