15η Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα: Η Αμαλιάδα διαβάζει…

ekthesiΤο ενδιαφέρον του κόσμου της Αμαλιάδας προσελκύει για μία ακόμη χρονιά η Έκθεση Βιβλίου που ανοίγει κάθε χρόνο για το κοινό στην παραλία Κουρούτας.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου περνούν κάθε μέρα από το χώρο της έκθεσης συνδυάζοντας τη βόλτα με την επιλογή ενός καλού βιβλίου για τους μεγάλους ή τους μικρούς της οικογένειας.

Το Αμαλιάδα-News συνάντησε χθες στον χώρο της έκθεσης τον πρόεδρο του ekthesi vivliouΕμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, κ. Νίκο Σαψάλη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της έκθεσης. «Η Έκθεση Βιβλίου έχει γίνει, πλέον, θεσμός για την πόλη και όχι μόνο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαψάλης, προσθέτοντας ότι η επισκεψιμότητα φέτος είναι πολύ ικανοποιητική και κινείται σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι.

Η 15η Έκθεση Βιβλίου άνοιξε στις 5 Αυγούστου και θα λειτουργεί έως τις 14 Αυγούστου στην παραλία Κουρούτας, καθημερινά από 8 έως 12 το βράδυ. Οι εκθέτες παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σε 12 καλαίσθητα περίπτερα, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πάρα πολλούς τίτλους, το βιβλίο που θα διαβάσουν τις επόμενες μέρες.

Τέλος, η Έκθεση πλαισιώνεται από πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, καλλιτεχνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών της.

 sapsalis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.