Όλα έτοιμα για την 15η Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία της Κουρούτας

ekthesi..«Αντίδοτο στην κρίση» αποτελεί για τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας η 15η Έκθεση Βιβλίου που ανοίγει τις πύλες της το βράδυ της Παρασκευής 5 Αυγούστου, στην πλατεία της Κουρούτας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας οργανώνει και φέτος την έκθεση που έχει γίνει θεσμός και συγκεντρώνει τα βλέμματα των Ηλείων και των τουριστών.

Φιλοδοξεί δε να σημειώσει την ίδια επιτυχία που σημείωσε και πέρυσι αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, καθώς το βιβλίο αποτελεί διέξοδο και μπορεί να έχει υποστεί τις συνέπειες της κρίσης, εξακολουθεί ωστόσο να αντιστέκεται σθεναρά.

Συγκεκριμένα, η 15η Έκθεση Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 5 Αυγούστου έως και την Κυριακή 14 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Φέτος θα υπάρχουν, στο χώρο της πλατείας, δώδεκα περίπτερα δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν τους νέους τίτλους των βιβλίων, όλων των εκδοτικών οίκων και να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ προσιτές τιμές.

Μέρος στην έκθεση αυτή θα λάβουν για φέτος τέσσερα βιβλιοπωλεία της Αμαλιάδας και πιο συγκεκριμένα, το βιβλιοπωλείο ‘Βιβλιοπανόραμα’ του Γιώργου Δημητρόπουλου, το βιβλιοπωλείο ‘Κύκλος’ του Σάκη Παυλόπουλου, το βιβλιοπωλείο ‘Γνώση’ του Παναγιώτη Κορδονούρη και το βιβλιοπωλείο ‘Βιβλιοπαιδεία’ του Διονύση Πυλαρινού.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις, με την παρουσία συγγραφέων και συγκροτημάτων. Το αναλυτικό πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Το τελευταίο βράδυ της έκθεσης αναμένεται να προσκληθούν οι βουλευτές του νομού, για να γίνει συζήτηση για τα προβλήματα και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Συνδιοργανωτές της Έκθεσης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο δήμος Ήλιδας και το Σωματείο «Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη».

ekthesi vivlio emporikos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.