Ψήφισαν με απίστευτη ταλαιπωρία – Τελικά έκλεισε η μοναδική κάλπη (φώτο)

Μια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους ψηφοφόρους στην σημερινές εκλογές του επιμελητηρίου Ηλείας αφού η παράταξη του κ.Νικολούτσου ενώ αρχικά δεν επέτρεψε να υπάρξουν περισσότερες κάλπες στο νομό και ταλαιπώρησε τους ψηφοφόρους που ήταν από μακριά.

Τους ταλαιπώρησε και στην διαδικασία, αφού δεν είχε επανδρώσει σωστά με προσωπικό με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι έπρεπε να περιμένουν όρθιοι στην καλύτερη περίπτωση στη ουρά πάνω από 50 λεπτά έως και μιάμιση ώρα ώστε να ψηφίσουν.

Με αποτέλεσμα να μην έχει την συμμετοχή που περίμεναν διότι ερχόντουσαν και έβλεπαν την ουρά και έφευγαν. Μετά τον χαμό αυτόν ο ένας με τον άλλο ενημέρωναν για την κατάσταση που επικρατούσε στο εκλογικό κέντρο και τους παρότρυναν να μην έρθουν καθόλου.

Λογικό  διότι έπρεπε να αφήσουν τις επιχειρήσεις τους πολλες ώρες γιατί ήταν μια Κυριακή που ήταν η αγορά ανοιχτή και αν έφευγαν από το μαγαζί του θα έπρεπε μαζί με το πήγαινε- έλα και την ώρα αναμονής που ήταν μεγάλη να χάσει όλο το εργατικό ωράριο και να χάσει όλο τον τζίρο της επιχειρηση του .

Αποτέλεσμα ένα μπάχαλο,τελικά αυτοί που ψήφισαν  ήταν Ήρωες.

Τέλικα στις 7 το απόγευμα έκλεισε η κάλπη και άρχισε η διαδικασία καταμέτρησης .

Νεότερα μαζί με τα αποτελέσματα σε νέα μας ανάρτηση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.