ΦΟΔΣΑ Ηλείας: Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου

Η επιτροπή δημοσιονομικού Ελέγχου ήλεγξε το έργο του ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς σε όλες τις φάσεις του από την δημοπράτηση έως και  την λειτουργία του ως σήμερα, έκανε μια σειρά παρατηρήσεων και ζήτησε απαντήσεις από τον ΦοΔΣΑ.

Στην συνεδρίαση που έγινε χθες Παρασκευή 3/11 αυτό ήταν το θέμα του  ΔΣ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ηλείας (ΦοΔΣΑ).

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης «Το βασικό θέμα της αποψινής συνεδρίασης είναι η ενημέρωση των μελών του ΦοΔΣΑ για τις παρατηρήσεις από την επιτροπή του ΕΔΕΛ που επισκέφθηκε πριν από μήνες τον Σύνδεσμο για να ελέγξει μετά το πέρας του έργου, το έργο του ΧΥΤΥ. Η επιτροπή μετά την επίσκεψη εδώ μετά τον έλεγχο του φακέλου έχει στείλει κάποιες παρατηρήσεις τις οποίες και η Περιφέρεια και ο ΦοΔΣΑ και ο Δήμος Ήλιδας έχουν στείλει τις απαντήσεις τους και θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη του ΦοΔΣΑ να έχουν γνώση επί του θέματος. Ένα άλλο θέμα που θα συζητηθεί είναι και η λειτουργία της μονάδας μηχανικής διαλογής η οποία λειτουργεί στον ΧΥΤΥ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.