Φανερά ενοχλημένος ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Ενοχλημένος φάνηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας  μετά την ανάρτηση μας (Δείτε ΕΔΩ).Καθώς έγγραψε στο προσωπικό του facebook τα παρακάτω:

Και να θέλει κανείς να “αγιάσει” δεν τον αφήνουν….

Επειδή προβλέπω ότι θα μου « καούν όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα», παρακολουθώντας τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο δεκαπενθήμερο ειδικά, σχετικά με τις δραστηριότητες του δήμου μας, λέω να κάνω ένα σχολιασμό πριν γίνει αυτό ας ξεκινώντας με ένα θέμα που έχω ο ίδιος παρέμβει κι ασχοληθεί είτε δημόσια είτε στα δημοτικά συμβούλια επανειλημμένα ….

Όσον αναφέρεται σχετικά με τον οικισμό Ανάληψη και την κινητοποίηση για ένα θέμα έκτακτης ανάγκης σε «χρόνο ρεκόρ»….περίπου των τριών ετών όπως αυτάρεσκα και αναίσχυντα αναφέρεται και ικανοποιεί και τον ίδιο τον δήμαρχο εμένα μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες..

Πρώτον από πού προκύπτει ότι το κόστος των έργων όπως αναφέρεται θα ξεπεράσει το ποσό των 2.900.000 ευρώ?? Ποιες εργασίες συγκεκριμένα στον οικισμό ανέβασαν το κόστος στο ποσό αυτό? Περιμένω μία ανάλυση τους.

Δεύτερον ο ίδιος ο δήμαρχος με δήλωση του διαβεβαιώνει ότι με επίσημες ενδείξεις των επιστημόνων γεωλόγων του πανεπιστημίου Πατρών ότι το φαινόμενο της καθίζησης έχει παύσει. Υπάρχει γραπτή διαβεβαίωση ??Να δημοσιευθεί εδώ και τώρα για να γνωρίζουμε τους υπεύθυνους σε περίπτωση του αντιθέτου γιατί μιλάμε για την ασφάλεια ανθρώπινων ζωών και ο λαϊκισμός εδώ δεν έχει θέση. Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει…

Πάντως αναμένω την ημέρα και την ώρα που θα ξεκινήσει επί της ουσίας το έργο και ευελπιστώ ότι ως το φθινόπωρο θα έχει περατωθεί, όπως δήλωσε ο δήμαρχος..

Μένει να το δούμε και στην πράξη γιατί από δηλώσεις και υποσχέσεις είμαστε «χορτάτοι…» κι η αξιοπιστία έχει κλονιστεί εκ βάθρων πια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.