Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Επιμελητήριο Ηλείας και νέα από το Σ.Δ.Ε. Πύργου

Ο Υποδιευθυντής του ΣΔΕ, Βασίλης Καρβουνιάρης (αριστερά), δήλωσε ετοιμοπόλεμος για τις μάχες που έχει να δώσει το Σχολείο. Εδώ σε αναμνηστική φωτογραφία με το Διευθυντή του σχολείου Δημήτρη Αγγελόπουλο, τον εκπαιδευτικό Βασίλη Ηλιόπουλο και τον Πρόεδρο των εκπαιδευομένων Νεκτάριο Δίπλα (δεξιά), κατά την κοπή της πίτας.

Ποδαρικό για το 2017 έκανε για το ΣΔΕ Πύργου ο εκπαιδευτικός Βασίλειος Καρβουνιάρης κλάδου ΠΕ17.03. Ο κ. Καρβουνιάρης ανέλαβε χρέη Υποδιευθυντή στο σχολείο, ενισχύοντας παράλληλα το σχολείο σε εκπαιδευτικό αλλά και σε διοικητικό επίπεδο. Ο κ. Καρβουνιάρης έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στη Ζάκυνθο και στην Κάτω Αχαΐα, ενώ μέχρι πρότινος ήταν υποδιευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου. Έχει δεύτερη ειδικότητα ΠΕ04.01-Φυσικών και δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο το ΣΔΕ Πύργου, σε όλες τις δραστηριότητες και δράσεις που υλοποιεί.

Την πίτα τους έκοψαν στο ΣΔΕ Πύργου την περασμένη Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου στις 7:00 το απόγευμα εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι. Η πίτα ήταν «υπερπαραγωγή» της κας Τζένης Σούφη, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν με τον τρόπο τους στα αναψυκτικά και ποτά που τη συνόδευσαν. Τυχερός για το 2017 ήταν ο Αλέξης Γκάτσης στον οποίο έτυχε το φλουρί, με κέρδος τις απουσίες δύο ημερών. Ο πρόεδρος των εκπαιδευομένων κ. Νεκτάριος Δίπλας ζήτησε μεγαλύτερο δώρο και κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.