Ο Παπαγεωργίου ζήτησε την παραίτηση Σαμπανιώτη-Αγώνας δρόμου για το δελτίο (νεότερη ενημέρωση)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη μη έκδοση του δελτίου του Γιώργου Μπουντόπουλου. Ο χρηματοδότης της ομάδας του Αστέρα Θανάσης Παπαγεωργίου, ενημερώθηκε για το θέμα και ζήτησε την παραίτηση του γραμματέα της ομάδας Ανδρέα Σαμπανιώτη, ο οποίος λίγο μετά, υπέβαλλε και επίσημα την παραίτησή του. Την ίδια ώρα, στον Αστέρα γίνεται αγώνας δρόμου, έστω και αύριο, να εκδοθεί το δελτίο, πράγμα εφικτό, εφόσον έχουμε μεταγραφική περίοδο και όλα είναι εντάξει.

Η παραίτηση Σαμπανιώτη,  ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Αστέρα Αμαλιάδας: «Παραίτηση Ανδρέα Σαμπανιώτη
Ο ΑΟ Αστέρας ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι με αφορμή τη μη έκδοση του δελτίου του Γιώργου Μπουντόπουλου ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού της Κεφαλονιάς, ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, ζήτησε την υποβολή της παραίτησης του γραμματέα του συλλόγου κ. Ανδρέα Σαμπανιώτη.
Με τη σειρά του, ο κ. Σαμπανιώτης, πριν από λίγο, υπέβαλλε την παραίτησή του στο Δ.Σ. του ΑΟ Αστέρα Αμαλιάδας».

Ο Ανδρέας Σαμπανιώτης, ως γραμματέας, θεωρείται υπεύθυνος για τη μη προσκόμιση του πιστοποιητικού Κυπέλλου, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι καθυστέρησε η κατάθεση των σχετικών εγγράφων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, είναι ενοχλημένος για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για τα όποια προβλήματα υπήρξαν, με αποτέλεσμα να χαθεί χρόνος και να φτάσουμε σήμερα Παρασκευή και να μην μπορέσει τελικά να εκδοθεί το δελτίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.