Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ;

kostantopoulossΕίπε το ΝΑΙ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για υποψήφιος βουλευτής της Ηλείας! Ωστόσο κινείται προσεχτικά καθώς αναμένει την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ., εφόσον έχει αποδείξει από τις δημοτικές εκλογές ότι έχει άριστες γνώσεις σε εκλογικές διαδικασίες. Είναι ένα ευχάριστο γεγονός για την Ηλεία, όπου σύμφωνα με ενημέρωση της Amaliada-news, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας επιθυμεί να είναι υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας στις προσεχείς εκλογές όποτε και αν γίνουν. Στην απόφαση του αυτή κατέληξε ύστερα από μεγάλες πιέσεις στο πρόσωπό του από πολίτες, αλλά κυρίως από στελέχη της Ν.Δ., καθώς ακόμη και από στελέχη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Οι πληροφορίες της Amaliada-news αναφέρουν πως ο κ. Κωνσταντόπουλος ενημέρωσε και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστο Γαβρά για την τελική του απόφαση, σε συνάντησή τους το Σαββατοκύριακο μιας και διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις.

O Δημήτρης θεωρείται φαβορί! Η αναγνωσιμότητά του, η απλότητά του, η σχέση του με τους πολίτες, η δυναμική που εμπνέει, αλλά και η εκπαίδευσή του με ένα ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτο υψηλού επιπέδου βιογραφικό, οι δημόσιες σχέσεις που διαθέτει, η προσωπική του προσφορά επί σειρά ετών στην Ηλεία και τέλος η προσωπική του σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρόεδρο της Ν.Δ. (καθώς είναι και κουμπάροι), του δίνουν ιδιαίτερα ισχυρό σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο.

Απ’ ότι αναμένεται, θα υπάρξει ντέρμπυ μεταξύ τον δύο ισχυρών κ. Κωνσταντόπουλου και του κ. Τζαβάρα, όσον αφορά την πρωτιά στην Ηλεία τις επόμενες εκλογές, αν τελικά ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι υποψήφιος.

Η Ηλεία σίγουρα με την εκλογή του θα αλλάξει σελίδα, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που ότι ως βάζει στόχο τον πετυχαίνει. Έχει ως ιδεολογία του την προσφορά και ανάπτυξη της Ηλείας και αυτό το επιβεβαιώνουν οι πράξεις του καθημερινά. Σίγουρα θα συνδέσει το όνομά του με το σύνθημα αλλαγή σελίδας, αλλαγή εποχής για την Ηλεία, έχοντας ως στήριξη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως Πρωθυπουργό Ελλάδας, καθώς έχει τη γνώση, τον τρόπο, την επιμονή και τη δυναμική να πετυχαίνει στόχους.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και έχει ισχυρή υποστήριξη και από ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι γνωστό στην κοινωνία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.