Μυρίζει εκλογές «Γαλάζιες» λίστες – Όλα τα ονόματα Ηλεία-Αχαΐα-Αιτωλοακαρνανία

kontog3Στην Ηλεία μάλλον θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Γιώργος Κοντογιάννης, που ανήκει στην επικοινωνιακή ομάδα του κόμματος, αλλά και η «μητσοτακική» Δήμητρα Λυγούρα. Από την άλλη, «κλειδωμένη» θεωρείται η υποψηφιότητα του συμβούλου επιχειρήσεων, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Στην Αχαΐα έχει ήδη γίνει επαφή με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, Γιώργο Κουτρουμάνη, ενώ φαίνεται να επανακάμπτει στα ψηφοδέλτια και ο πρώην αρχηγός του ναυτικού και πολιτικός φίλος του κ. Μεϊμαράκη, Γιώργος Καραμαλίκης.

Υποψήφιοι θα είναι πάλι ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, η Ελένη Κονιδάρη, ενώ ενδιαφέρον δείχνει και ο kostantopoulos mitsotakisΒασίλης Καραμπελιάς. Πάντως, νέα είσοδος στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στην Αχαΐα μπορεί να είναι αυτή του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσονα Φωτήλα, που μιλάει με θερμά λόγια για τον κ. Μητσοτάκη. Βέβαια όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή, ανάλογα με το πώς θα είναι και οι εξελίξεις με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Στην Αιτωλοακαρνανία θα κατέβει ο στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη και πρώην βουλευτή του νομού, Σπήλιος Λιβανός, ενώ εσχάτως ακούγεται και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, γιος του πρώην υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Αγγελόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.