Λυμπέρης: “Φθάσαμε σήμερα να έχουμε την καλύτερη σχολή”…(video)

tei amaliadas Ολοκληρώθηκε χθες το τριήμερο σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης και ενημέρωσης του ΤΕΙ Αμαλιάδας, με τίτλο: “Απεντομώσεις-Μυοκτονίες-Απολυμάνσεις στο Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον: Από τη θεωρία στην πράξη”.

Ο δήμαρχος Ήλιδας που παραβρέθηκε στο σεμινάριο δήλωσε: “Για εμάς αυτό που γίνεται τώρα στο ΤΕΙ, είναι η επιβεβαίωση μιας προσπάθειας, ενός οράματος που ξεκίνησε σχεδόν με την έναρξη της θητείας μας στον δήμο, από τις αρχές του 2000. Από τότε είχαμε προτάξει την ανάγκη να δημιουργηθεί μία τέτοια σχολή στην περιοχή, μία τέτοια σχολή στο Νομό. Από την αβεβαιότητα λοιπόν του 2013, όταν καταργήθηκε το προηγούμενο τμήμα, φθάσαμε σήμερα να έχουμε την καλύτερη σχολή.

Το πιστέψαμε αυτό το εγχείρημα και τα δώσαμε όλα για να γίνει. Στην Ηλεία συζητούσαμε χρόνια για μία Γεωπονική Σχολή. Βρισκόμαστε στην κοιλάδα της Ήλιδας και έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πείσουμε για τα αυτονόητα. Προσπαθήσαμε λοιπόν και τα καταφέραμε. Το πετύχαμε, αλλά δεν τελειώνουμε εδώ. Τώρα είναι που χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, γιατί αποδεικνύεται ότι η συγκεκριμένη σχολή ήρθε να δέσει με τον τόπο και εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτή την κατεύθυνση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.