Καταθέτουν ένσταση (ασφαλιστικά μέτρα) και ζητούν την αναβολή των εκλογών Ε.Π.Σ.Ηλείας

o-kosmos-sas-pire-xampari

Αγαπάει ο Θεός τον Κουλούρη , αγαπάει και τον νοικοκύρη ;

Μετά από την βεβιασμένη απόφαση για την πραγματοποίηση των εκλογών στην ΕΠΣ Ηλείας τρεις μήνες πριν από την λήξη της θητείας της σημερινής διοίκησης, πολλές από τις  διοικήσεις των Αθλητικών σωματείων είναι εξαγριωμένες με τις πολιτικές «Μαυρογυαλούρων» που προσπαθεί να εξασκήσει στο Ηλειακό ποδόσφαιρο ο κ.Κουλούρης .

Η πολιτική «Μαυρογιαλούρου» εντάσσεται δυστυχώς και αυτή σε μια σειρά παράτυπων κινήσεων και μεθοδευμένων πρακτικών του Προεδρούκου, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια, για να διατηρηθεί ο ίδιος στην καρέκλα της αλαζονικής εξουσίας και να συνεχίσει παράλληλα το περιβάλλον του, το καταστρεπτικό έργο μέσα σε ένα «σάπιο» και ιδιότυπο καθεστώς που εξακολουθεί να κρατά «όμηρό του» το Ηλειακό ποδόσφαιρο.

Τι  φοβάται ; Τι του προκαλεί ανησυχία και  πανικό ; Ξέρει ότι θα χάσει  σε εκλογές επί ίσοις όροις ; Κάνει τυχοδιωκτισμούς  για να τις κερδίζει με τεχνάσματα ;

Βιάζεται  ο κ. Κουλούρης, γιατί γνωρίζει αρκετά καλά, ότι σύντομα έρχεται το «πλήρωμα του χρόνου» που θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης αλλά και απέναντι στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ για τις ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του.

Προσπαθεί έτσι, απελπισμένα να «προλάβει» διαδικασίες που θα τον θέσουν σε μεγάλες περιπέτειες που  όπως έχει οργανώσει θα παρατηθεί αναγκαστικά και θα αναλάβει συγγενικό του πρόσωπο !

Επειδή  όμως υποβαθμίζει τη νοημοσύνη των παραγόντων των Αθλητικών μας Σωματείων που Θέλουν να  ενημερωθούν για θέσεις, προγράμματα, προτάσεις μέσα στον εύλογο χρόνο μιας προεκλογικής ομαλής περιόδου και η συγκεκριμένη απόφαση για εκλογές μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας θεωρείτε  προσβλητική απέναντι στο σύνολο των Ηλειακών Σωματείων.

Τα αθλητικά σωματεία Καταθέτουν ένσταση (ασφαλιστικά μέτρα) και ζητούν την αναβολή των εκλογών της ΕΠΣ Ηλείας από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και εύλογη παράταση ώστε να οργανωθούν  και να καταθέσουν τα έγραφα τους οι υποψήφιοι για την προεδρία .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ποινικό μητρώο να ζητήσουν οι υποψήφιοι θέλει πάνω από 10 εργάσιμες για να παραδοθεί στα χέρια τους .

Αναμένουμε τις αποφάσεις της ΕΠΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.