Η Ηλεία αποκτά JUMBO! Δείτε που και πότε θα λειτουργήσει (Νεότερη Ενημέρωση)

jumbo-gastouni-roumeliotis_nΗ απόφαση είναι ειλημμένη και το πρώτο πολυκατάστημα JUMBO που θα είναι και σούπερ μάρκετ μαζί είναι στα σκαριά. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης προχωρά σε νέο επιχειρηματικό σχέδιο που θα επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες καθώς  εκτός από τα σούπερ-μάρκετ που διαθέτει σε όλη την Ηλεία αλλά και στην Αχαΐα πλέον προχωρά στην κατασκευή και λειτουργία στη Γαστούνη ενός μεγάλου πολυκαταστήματος Ρουμελιώτης ΣΜ και μαζί θα λειτουργήσει και πολυκατάστημα JUMBO στην Ηλεία.

Ο ενιαίος πολυχώρος των 1.600τ.μ. θα περιλαμβάνει ένα οργανωμένο κατάστημα παιχνιδιών (1.100τ.μ.) και την συστέγαση Super Market Ρουμελιώτης με είδη διατροφής, είδη μαναβικής καθώς και κρεοπωλείου και αρτοσκευασμάτων (500τ.μ.) ενώ θα υπάρξουν και γραφεία διοίκησης.

Ο πολυχώρος, που βρίσκεται στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου στο ύψος της Γαστούνης αναμένεται να απασχολήσει περίπου 40 άτομα από την γύρω περιοχή συμβάλλοντας σημαντικά στην μείωση της ανεργίας.

Υπάρχει ήδη πρόβλεψη για μελλοντική ανάπτυξη του πολυχώρου (περίπου άλλα 1.000τ.μ.) ώστε να στεγάσει και άλλες επιχειρήσεις (ηλεκτρονικών ειδών, ειδών τεχνολογίας κτλ.).

Νεόετερη Ενημέρωση:

Στις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει ο πολυχώρος του ομίλου εταιρειών Ρουμελιώτης που θα περιλαμβάνει σούπερ μάρκετ αλλά και παιχνίδια Jumbo.

jumbo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.