Ηλείων Επιμελητήριο Αλλαγή – Ανανέωση: Θυμήθηκαν την ανάπτυξη

Η τέχνη της κυβίστησης ή λαϊκά της «κωλοτούμπας» φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στις μέρες μας!

Κάποιοι θυμήθηκαν την ανάγκη για στροφή προς την ποιότητα και εξωστρέφεια έναν μήνα πριν τις εκλογές του Επιμελητηρίου. Είναι θετικό το ότι το έπραξαν έστω και τώρα, δυστυχώς όμως κανέναν δεν πείθουν! Πλέον οι επαγγελματίες γνωρίζουν.

Εκείνοι οι οποίοι σήμερα μιλούν για εξωστρέφεια είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι επί χρόνια είχαν μετατρέψει το ΕΒΕ Ηλείας σε «Βατικανό». Ξαφνικά λένε ότι θα λειτουργήσουν υπέρ του επαγγελματία της Ηλείας.

Μιλούν για ανάπτυξη, όσοι μέχρι σήμερα κρατούν στα χέρια τους, τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, ξεχνώντας προφανώς ότι η Ηλεία παραμένει εδώ και χρόνια καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης μεταξύ των Νομών όλης της χώρας, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες καθημερινά να έρχονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των λουκέτων.

Μιλούν για ανάπτυξη, εκείνοι οι οποίοι μέχρι και σήμερα έχουν μετατρέψει το Επιμελητήριο Ηλείας σε χορηγό (με τα χρήματα όμως όλων των επαγγελματιών) για την διοργάνωση φιεστών και εκδρομών σε εκθέσεις για ολίγους.

Την ίδια στιγμή περισσότερες από 1000 επιχειρήσεις έχουν κλείσει μέσα στο 2017 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Δ.Ο.Υ. Πύργου και Αμαλιάδας!

Αλήθεια, σε ποια ανάπτυξη αναφέρονται; Μάλλον ξεχνούν κάτι βασικό… Ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί!

Τι ενέργειες έχετε κάνει κύριοι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηλείας, όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου ο επαγγελματίας να «ανακουφιστεί» από τα προβλήματα της καθημερινότητας του;

Για να υπάρξει ανάπτυξη απαιτείται Επάρκεια, Οργάνωση, Δουλειά και Συμμετοχή ΟΛΩΝ των επαγγελματιών και των φορέων, προκειμένου να αρθεί το τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει.

Τα «όμορφα τα λόγια τα μεγάλα» πλέον δεν πείθουν. Οι Ηλείοι επαγγελματίες, γνωρίζουν και στις 16 και 17 Δεκεμβρίου θα δώσουν τέλος στην κατρακύλα.

Με την ενεργή συμμετοχή ΟΛΩΝ, μπορούμε να έχουμε το Επιμελητήριο που μας αξίζει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.