“ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΡΧΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΌΠΟΥΛΟΥ Vs – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΌΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΉΛΙΔΑΣ”

kostantopoulos 2Μετά από πληροφορίες του Amaliada-news προκύπτει ότι ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος να έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του. Σε πλήρη διάσταση με την πορεία της δημοτικής αρχής αλλά και σε πλήρη αντίθεση με τις αποφάσεις του Δημάρχου,δεν του επιτρέπουν τη συνέχιση σε κοινή πορεία πλέον όπως όλα δείχνουν…

Φαίνεται ότι κάτι προέκυψε τελευταία και το ποτήρι ξεχείλισε στην μεταξύ τους σχέση. Διαφαίνεται άμεσα όπως όλα δείχνουν ανεξαρτητοποίηση με ισχυρές και σφοδρές αναταράξεις που δεν θα έχουν προηγούμενο καθώς ο κ.Δημήτρης είναι ιδιαίτερα ενημερωμένος αλλά και αγανακτισμένος όπως μαθαίνουμε ,παρακολουθώντας όχι μόνο τις αποφάσεις και τα πεπραγμένα του Δημάρχου,Χρήστου Χριστοδουλόπουλου αλλά και αντιδημάρχων και Προέδρων φορέων του Δήμου.

Κι επειδή τα δείγματα που έχει δώσει ο κ.Δημήτρης στην πορεία της θητείας του ως Δημοτικός Σύμβουλος ως προς την συνέπεια στα πιστεύω του ως δημόσιο και πολιτικό πρόσωπο είναι έντονα ,οι εξελίξεις και οι συγκρούσεις αναμένονται καταιγιστικές κι απρόβλεπτες..

Όπως πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες δημοσιογραφικά αλλά και ως πολίτες του Δήμου,ο κ.Δημήτρης προσπάθησε επανειλημμένα να βοηθήσει και προσφέρει καθώς και καυτηριάζοντας με το λόγο του και τις τοποθετήσεις του δημόσια διάφορα λάθη, παραλείψεις της δημοτικής αρχής. Δεν είναι από τους ανθρώπους που χαρίζονται αλλά και κυρίως δεν είναι από τους ανθρώπους που κωφεύουν. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι τον γνωρίζουν και παρακολουθούν την πορεία της ζωής του.

Ιδιαίτερα σημαντική προσωπικότητα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με μεγάλη κοινωνική και πολιτική ισχύ μέσω των ευρύτατων δημοσίων σχέσεων που διαθέτει και της έντονης δημοφιλίας του στην Ηλεία και όχι μόνο, θα αποτελέσει ισχυρό και καθοριστικό πλήγμα για την δημοτική αρχή. Η μη αξιοποίηση του στο Δήμο, είναι απορίας άξιο και γεννιούνται εύλογα ερωτηματικά μήπως υποκρύπτονται πίσω της πολιτικές σκοπιμότητες….

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.