ΑΟΛΑΠ: Σεμινάριο Κριτών την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

aolap-pngΗ ΑΟΛΑΠ Λέσχη διοργανώνει Σεμινάριο Κριτών στις 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9.00 πμ στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου , και η είσοδος βρίσκεται στην στοά του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Το Σεμινάριο αφορά τους Κριτές που έχουν πάρει μέρος σε αγώνες της ΑΟΛΑΠ ,αλλά δεν διαθέτουν πτυχίο Κριτή για να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα στην διεξαγωγή των Ραλλύ.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θέλουν να ασχοληθούν πιο ενεργά με τους αγώνες αυτοκινήτου, καλούνται να παρακολουθήσουν ενημερωτικό σεμινάριο που θα οργανωθεί από τη λέσχη μας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Πύργο.

Το σεμινάριο θα αφορά και τους κριτές της λέσχης καθώς και αυτούς που έχουν πάρει μέρος σε αγώνες της ΑΟΛΑΠ αλλά δεν διαθέτουν πτυχίο κριτή, προκειμένου να ενημερωθούν στα νέα δεδομένα διοργάνωσης και διεξαγωγής των αγώνων ραλλυ.

Το σεμινάριο Θα γίνει σε δυο μέρη:

Στο πρώτο θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τους κριτές ειδικών διαδρομών (ενδιάμεσους – φύλακες)  και θέματα που αφορούν την ασφάλεια των ειδικών διαδρομών.

 Στο δεύτερο θα αναλυθούν διεξοδικά οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα κριτών ΣΕΧ, αφετηρίας, Τερματισμού και ΣΤΟΠ των ειδικών διαδρομών και αφορά αυτούς που έχουν πτυχίο κριτή.

Για όσους δεν έχουν πτυχίο κριτή το πρώτο μέρος είναι υποχρεωτικό.

Για τους ήδη έχοντες πτυχίο κριτή ή δόκιμου κριτή το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου είναι υποχρεωτικό.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου (είσοδος από στοά πρώην Ταχ. Ταμιευτηρίου) 3ος όροφος και ώρα 09:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2621022165, 2622022177 κιν. 6947808392, 6984291194.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.