ΑΟΛΑΠ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

aolap-pitaΣε μία άρτια οργανωμένη εκδήλωση τελέσθηκε ο Αγιασμός και η κοπή πίτας για την νέα Αγωνιστική χρονιά 2017.Οι ιερείς τέλεσαν το μυστήριο του Αγιασμού και ευλόγησαν τις δύο πεντανόστιμες πίτες της Λέσχης.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ κος Μιχάλης Αποστολόπουλος πήρε το λόγο και αναφέρθηκε αναλυτικά στις εκδηλώσεις του παρελθόντος χρόνου , καθώς και στο καινούργιο πρόγραμμα για το 2017.

 Ωστόσο αναφέρθηκε και σε ένα παλιό όνειρο που έχει παραμείνει στα σκαριά για την δημιουργία πίστας για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και για την ΑΟΛΑΠ.

Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν ο βουλευτής κος Κουτσούκος , ο Αντιπεριφερειάρχης κος Γεωργιόπουλος , ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κος Αριστειδόπουλος , ο υπεύθυνος της ΓΓ Αθλητισμού και Ολυμπισμού κος Κωσταριάς ,η Αντιδήμαρχος Πύργου κα Αγγελακοπούλου ,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κος Ανδριόλας , ο Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Μαρούδας ,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ν. Ηλείας κος Νικολούτσος οι Πρόεδροι και Μέλη των Εμπορικών Συλλόγων και οι Εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας κος Καραχάλιος και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Αγωνιζόμενοι και τα Στελέχη της ΑΟΛΑΠ καθώς και πλήθος Φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.