Αλλάζουν φανάρια σε επικίνδυνες διασταυρώσεις

Πρόταση για αντικατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στις διασταυρώσεις Λεχαινών και 117 ΠΜ καταθέτει ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Το θέμα συζητήθηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος κατά την οποία αποφασίσθηκε η κατάθεση πρότασης στην Π.Δ.Ε. της αντικατάστασης των παλλόμενων σηματοδοτών με σταθερούς (κόκκινο- πράσινο), στις διασταυρώσεις Λεχαινών και 117 Π.Μ

Στις παραπάνω διασταυρώσεις Λεχαινών και 117 Π.Μ., έχουν τοποθετηθεί φωτεινοί σηματοδότες οι οποίοι, όμως, από τις κατευθύνσεις Αγίων Θεοδώρων προς Λεχαινά και από 117 προς τον επαρχιακό δόμο Κυλλήνης λειτουργούν παλλόμενοι πορτοκαλί σηματοδότες.

Επειδή στις ανωτέρω διασταυρώσεις έχουν γίνει πολλά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, το δημοτικό συμβούλιο  Ανδραβίδας-Κυλλήνης έκρινε σκόπιμο να προτείνει στην Π.Δ.Ε. την αντικατάσταση των παλλόμενων σηματοδοτών με σταθερούς (κόκκινο- πράσινο), ώστε να διευκολύνεται απρόσκοπτα η κυκλοφορία των οχημάτων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.