(Φώτο) Kλειστή και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου η Κινητή Μονάδα…

img_4325

Kλειστή και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου η Κινητή Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Ν. Ηλείας στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς

Το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2017 επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Κινητής Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Ν. Ηλείας στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς, ο Δήμαρχος Ήλιδας και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ηλείας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Νικόλαος Μπαλαμπάνης, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Δήμου Ήλιδας κ. Παναγιώτης Μαυρίκος & Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπύρος Τζουλάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος ΔΙΠΕΧΩ, Τμήμα Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού κα Ελένη Σπυράκη, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κατά την αυτοψία τους στο χώρο διαπίστωσαν ότι ο δρόμος που οδηγεί από την είσοδο (πλάστιγγα της Κινητής Μονάδας έως την εγκατάσταση της μηχανικής διαλογής & κομποστοποίησης των απορριμμάτων) δεν ήταν προσβάσιμος για τα οχήματα – απορριμματοφόρα των Δήμων, καθώς η ποσότητα του χιονιού που έπεσε τη νύχτα είχε καλύψει το οδόστρωμα και την Κινητή Μονάδα.

Επιπλέον και ο ΧΥΤΥ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολλειμμάτων) είχε καλυφθεί από χιόνι και δεν ήταν δυνατή η εναπόθεση των υπολειμμάτων της μηχανικής διαλογής.

Για τους ίδιους λόγους η Κινητή Μονάδα θα παραμείνει κλειστή και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017. Παρακαλούνται οι δημότες της Ηλείας για το 24ωρο που δεν θα πραγματοποιείται η αποκομιδή να κρατούν τα απορρίμματα στις οικείες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.