Το Αμαλιάδα-news καλεί σε ανασκόπηση-συνέντευξη τύπου

markopoulos sinentefxiΜεγάλη  η επιτυχία για την Ηλεία και την Αμαλιάδα η παραμονή της ομάδας Κόροιβος Μπάσκετ στην Α1 κατηγορία . Όλοι εμείς φίλαθλοι και δημοσιογράφοι που ήμασταν παρόν στην προσπάθεια της ομάδας μας, ζήσαμε μια χρονιά με χαρές ,λύπες και αγωνία για την παραμονή . Σίγουρα ήταν και μια πολύ δύσκολη χρονιά και για την διοίκηση και τους παράγοντες της ομάδας που ήταν στην πρώτη γραμμή του «πολέμου».

Τελικά »τέλος καλό όλα καλά’’ για την παραμονή .Το θέμα είναι τι γίνεται με το μέλλον ;

Φήμες και σχόλια στα στέκια των φιλάθλων και των παραγόντων , πολλά σχόλια στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης π.χ(facebook) και πολλά άρθρα σε μέσα μαζικής επικοινωνίας που αφήνουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Γι αυτό η συντακτική ομάδα του Αμαλιάδα-news παίρνει την πρωτοβουλία και περιμένουμε να την υιοθετήσουν  η διοίκηση και όλα τα ΜΜΕ του νομού και όχι μόνο ,και καλεί την διοίκηση για μια συνέντευξη τύπου με ερωτήσεις για όλους και για όλα, προς την διοίκηση για να ενημερωθεί ο κόσμος και να δοθούν απαντήσεις σε όλες τις απορίες για την προηγούμενη χρονιά και γιατί όχι και για την πρώτη χρονιά της Α1 και πολύ περισσότερο για το μέλλον της ομάδας .

Η συντακτική ομάδα του Αμαλιάδα-news

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.