Σωματείο Εργαζομένων Νοσ/κης Μονάδας Αμαλιάδας: Ζητά άμεση ανάκληση της απόφασης απόσπασης συναδέλφου

rp_nosokomeio-amaliadas-439x300.jpgΠολλές φορές έχουμε επισημάνει τις τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό που έχει το Νοσοκομείο μας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες εναπόκεινται πιά στο φιλότιμο και την ανθρωπιά των εργαζομένων.

     Σαν «επιβράβευση» όλων αυτών των προσπαθειών έρχεστε με την 8456/22-12-2016 απόφασή σας να αποσπάσετε (για 2 χρόνια!!!!) συνάδελφο νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο μας στο Γ.Ν. Πατρών, σε συνέχεια μάλιστα και άλλων προηγούμενων αθρόων μετακινήσεων συναδέλφων νοσηλευτριών σε Νοσοκομεία της Πάτρας.

     Μάλιστα στην παραπάνω απόφασή σας εντελώς προφασιστικά μνημονεύετε και την 6739/16-11-2016 γνωμοδότηση της διοίκησης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας η οποία στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν συναινεί στην απόσπαση της συναδέλφου αλλά είναι αρνητική επισημαίνοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους και τη διατάραξη της στοιχειώδους ομαλής λειτουργίας της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Ιδρύματος.

    Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα κάθετα αντίθετοι σε οτιδήποτε αποδυναμώνει και υποβαθμίζει το Νοσοκομείο μας. Θεωρούμε ότι η παραπάνω απόφασή σας αποτελεί  πράξη προσωπικού-ρουσφετολογικού χαρακτήρα και μόνο, που καταδικάζεται στη συνείδηση των εργαζομένων και των πολιτών.

    Γι΄αυτό ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης απόσπασης της συναδέλφου διαφορετικά οι εργαζόμενοι μαζί με την τοπική κοινωνία θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ            ΑΝΝΑ  ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.