Συνάντηση του Δημάρχου Πύργου με την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων

pirgosΤην Πέμπτη 5-1-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πύργου Γαβριήλ Λιατσή με την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Τούλα Καλαμπόκα, το μέλος του Δ.Σ Λυκείου Ελληνίδων Γιώτα Μπαρτζοπούλου-Κούλη και την Αντιδήμαρχο Ανδριάνα Αγγελακοπούλου.

Η κα Καλαμπόκα ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι στις 13,14 και 15 Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί εκπαιδευτικές δράσεις στον Πύργο τις οποίες διοργανώνει το Κέντρο Παραδοσιακής Μουσικής «Φοίβος Ανωγιαννακης» με τον καθηγητή Λάμπρο Λιάβα και την μουσικοπαιδαγωγό Νάνσυ Τουμπακάρη.

Ο κ. Λιατσής δήλωσε ότι ο Δήμος Πύργου θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα κάνει το Λύκειο Ελληνίδων, το οποίο έχει την πρωτοκαθεδρία στον χώρο του πολιτισμού στον Πύργο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε όλες τις πτυχές της πόλης μας και ο πολιτισμός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της. Το Λύκειο είναι από τους πιο δραστήριους συλλόγους της πόλης. Εκλεκτά μέλη έχουν υπηρετήσει στα συμβούλιά του και είναι αναρίθμητες οι εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει. Χάρηκα που ήρθαν σήμερα εδώ και που αναθεωρούμε τις σχέσεις μας με το Λύκειο Ελληνίδων. Ο Δήμος υπόσχεται ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα κάνει.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.