Συνάντηση τοματοπαραγωγών την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου με την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας

ntomataΣυνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, μεταξύ των  τοματοπαραγωγών του Νομού με την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας, στα γραφεία της Ομάδας.

Σκοπός της συνάντησης είναι να τεθούν όλα τα θέματα για το τι μέλλει γενέσθαι με την καλλιέργεια της τομάτας και ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας κ. Χρήστος Βαλιανάτος καλεί όλους τους τοματοπαραγωγούς στην αυριανή συνάντηση.

valianatos-10

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαλιανάτος στην περασμένη Συνέλευση της Ομάδας είχε κάνει γνωστό ότι η βιομηχανία επεξεργασίας τομάτας στο Νομό Ηλείας, είχε προτείνει μείωση κατά 4 λεπτά το κιλό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και την αναστάτωση των παραγωγών βιομηχανικής τομάτας.

Ακόμα, ο κ. Βαλιανάτος επεσήμανε, ότι έχουν δρομολογηθεί κινήσεις με μια σειρά επαφών με τους εκπροσώπους των εργοστασίων για να δουν αν ισχύουν οι φήμες για μείωση της τιμής της τομάτας.

Τέλος, στην αυριανή συνάντηση πέρα από τον απολογισμό του 2016, θα συζητηθεί και το θέμα της υπογραφής συμβάσεων και οι τοματοπαραγωγοί θα αποφασίσουν από κοινού για το μέλλον της παραγωγής τομάτας καθώς και τις περαιτέρω κινήσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.