Συγχαρητήρια επιστολή στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής

Αξιότιμε κ. Πικέα,

ενημερωθήκαμε για τη  δημόσια αναγνώριση και βράβευση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου από την επιστημονική ομάδα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο».

Παρακαλώ θερμά όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μου στους μαθητές σας και σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό που κοπίασε για το μετασχηματισμό του σχολείου σας σε ένα σύγχρονο θεσμό. Ο συνδυασμός της σχολικής σας κοινότητας με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την τοπική κοινωνία απέφερε αποτελέσματα σε δράσεις πολυδιάστατες,  προσφέροντάς στους μαθητές σας ένα μάθημα προσφοράς και συνεργασίας, το οποίο θα αποτελέσει εφαλτήριο για το μέλλον τους.

Η αφοσίωση με την οποία υπηρετείτε το πρόγραμμα, αναγνωρίζεται καθημερινά και από την κοινωνία της πόλης μας που παρακολουθεί τις δράσεις σας και ξεχωρίζει στα πρόσωπα των δασκάλων σας, το προφίλ του σύγχρονου εκπαιδευτικού, που υπηρετεί αξίες και αρχές που προάγουν τον πολιτισμό, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον.

Η δική σας προβολή και αναγνώριση αποτελεί και για μας στη Σχολική Επιτροπή ιδιαίτερη τιμή και ελπίζουμε το παράδειγμά σας να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία του Δήμου Πύργου, τροφοδοτώντας εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και τοπική κοινωνία με νέες ιδέες, οράματα, σκέψεις, προβληματισμούς, λύσεις και συνεργασίες, που βοηθούν τη νέα γενιά να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται πνευματικά και πολιτιστικά.

Θα είμαστε στο πλευρό  σας, σε οποιαδήποτε φάση θεωρείτε απαραίτητη τη συνδρομή μας και με χαρά θα συνεισφέρουμε στο σημαντικό  σας έργο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.

Με Τιμή

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Δημήτριος Μεσσαλάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.