Στο RISING STAR, ο Γιώργος Τσάκωνας από τα Καλύβια του Δήμου Ήλιδας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου

tsakonasΟ 19χρονος Γιώργος Τσάκωνας από τα Καλύβια του Δήμου Ήλιδας θα εμφανιστεί στο Rising Star την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, για να αποδείξει το πλούσιο καλλιτεχνικό του ταλέντο.

Ο μικρός ταλαντούχος τραγουδιστής θέλει την Κυριακή να «γκρεμίσει» τον τοίχο που τον διαχωρίζει από την πραγματοποίηση του ονείρου του και  να γίνει ένας Rising Star.

Ο Γιώργος έχει περάσει από τέσσερις οντισιόν και σκοπός του είναι όχι μόνο να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά να πάρει την θετική ψήφο του κόσμου καθώς και των τεσσάρων κριτών (Χρήστος Μάστορας, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μακεδόνας).

Ο 19χρονος φοιτητής στο ΤΕΙ Λευκάδας Ιονίων Νήσων (Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας), με πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα, με μαθήματα φωνητικής στο Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας, έχει μπει από πολύ μικρός στο «τραγουδιστικό κουρμπέτι» και τώρα θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την επιτυχία, να «σηκώσει τον τοίχο» και να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Τσάκωνας θα έχει την συμπαράσταση του χωριού του, της Αμαλιάδας καθώς και όλο τον Νομό Ηλείας, που γνωρίζουν το ταλέντο του και θα τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει το όνειρο του.. Να γίνει ενας Rising Star… Καλή επιτυχία!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.