Πρόσκληση του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Ανδρέα Γκρουμούσα για προπόνηση Παγκορασίδων

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής  Πελοποννήσου κ. Γκρουμούσας Ανδρέας στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ έτος γεν. 2003- 2004 -2005

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτος γεν.  2004 – 2005

της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 17.45

(διάρκεια προπόνησης 18.00 – 20.00 )

στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδος.

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι παιδιά που πληρούν σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει ,καθώς και τις τεχνικές  -τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας Παμπαίδων κατόπιν συνεννόησης με τον ομοσπονδιακό κ .Γκρουμούσα Ανδρέα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι αθλητές που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι αθλητές εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση του αθλητικού τους δελτίου με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτού (με τις 2 όψεις του).

Αν δεν υπάρχει αθλητικό δελτίο θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς ιατρική βεβαίωση (δελτίου ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει αθλητής  στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.
Παρακαλούνται οι αθλητές  να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία .

Tηλ. Εποικ. κ. Γκρουμούσας Ανδρέας 6986731601

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.