Πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας

Χθες, Κυριακή 19/3, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, οι οποίες διεξήχθησαν από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου στον Πύργο και οι οδοντίατροι του νομού ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην Πρωτοβουλία Οδοντιάτρων Ηλείας για ακόμα τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, η Πρωτοβουλία Οδοντιάτρων Ηλείας, με επικεφαλής τον απερχόμενο Πρόεδρο Αλέκο Γαλανόπουλο, έλαβε 50 ψήφους έναντι 37 της Σύγχρονης Οδοντιατρικής Πορείας με επικεφαλής τον Γεράσιμο Κουμουνδούρο. Συνολικά ψήφισαν 89 άτομα ενώ βρέθηκαν δύο άκυρα.

Το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι:

(Πλειοψηφία), Γαλανόπουλος Αλέκος, Μουστάκη Αικατερίνη, Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαγεωργακόπουλος Περικλής.

(Μειοψηφία), Σπίνος Πέτρος, Κουμουνδούρος Γεράσιμος, Γεωργιόπουλος Ηλίας.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται τακτικά μέλη οι : Ξυνής Αλκιβιάδης, Πανουτσοπούλου Κανέλλα και Τσαούση Σωτηρία ενώ αναπληρωματικά μέλη ο Χρ. Αθανασόπουλος, η Αθηνά Δαλιάνη και η Μάρθα Παρνασσά.

Μάλιστα, στην κάλπη για τους εκπροσώπους της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, νικήτρια αναδείχθηκε η Σύγχρονη Οδοντιατρική Πορεία με 48 ψήφους, εκλέγοντας εκπρόσωπο τον Πέτρο Σπίνο, έναντι 37 της Πρωτοβουλίας Οδοντιάτρων Ηλείας, που εξέλεξε Πρόεδρο τον Ανδρέα Μπούρα.

Επίσης ο Αλέκος Γαλανόπουλος, προέβη σε σύντομο απολογισμό της τριετούς θητείας του στην Προεδρία του Συλλόγου, αναφέροντας ότι διοργανώθηκαν ημερίδες και συνέδρια με στόχο την επιστημονική ενημέρωση των οδοντιάτρων της Ηλείας και επεσήμανε ότι για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με πολλούς συλλόγους και φορείς της Ηλείας με αφορμή το θέμα των απορριμμάτων, ενώ είπε ότι ο Σύλλογος επιδεικνύει και κοινωνικό πρόσωπο καθώς τα μέλη του έχουν «υιοθετήσει» όλα τα παιδιά του «Χαμόγελου του παιδιού», παρέχοντας οδοντιατρικές πράξεις δωρεάν μέχρι να ενηλικιωθούν και τέλος σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου στάθηκε στην οικονομική κρίση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.