Παράρτημα ΕΜΕ Ν. ΗΛΕΙΑΣ «ΙΠΠΙΑΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ»: Ανακοίνωση για ανακριβές δημοσίευμα τοπικής Εφημερίδας

eme mathimatiki etairiaH ανακοίνωση του Παραρτήματος της ΕΜΕ Ν. Ηλείας:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος της ΕΜΕ Ν. Ηλείας ανακοινώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Αμαλιάδας σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής της βράβευσης μαθητών οι οποίοι διακρίθηκαν στους Διαγωνισμούς της ΕΜΕ.

Σε απάντηση του σχετικού δημοσιεύματος αναφέρουμε τα εξής:

α) Ο τόπος διεξαγωγής κάθε εκδήλωσης της ΕΜΕ δεν είναι ούτε δεδομένος, ούτε προκαθορισμένος και προκύπτει μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος ΕΜΕ Ν. Ηλείας.

β) Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και οι Δήμοι Ήλιδας – Πηνειού – Πύργου  ουδέποτε αρνήθηκαν να μας παραχωρήσουν αίθουσα για τις εκδηλώσεις του παραρτήματος όποτε και όταν αυτό ζητήθηκε.

Παρακαλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν προβούν σε οποιοδήποτε δημοσίευμα σχετικό με τις εκδηλώσεις του παραρτήματος να επικοινωνούν με τα μέλη της  Διοικούσας Επιτροπής και μόνο, ώστε να έχουν έγκυρη ενημέρωση.

Κλείνοντας στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι το Παράρτημα της ΕΜΕ Ν. Ηλείας υπηρετεί τις αρχές και τους στόχους όπως αυτά προκύπτουν από το καταστατικό της ΕΜΕ και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πεδίο αντιπαραθέσεων διαφόρων κύκλων».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.