Ντίνος Καλαμπάκος: «Όλα τα παιδιά σε κάθε αγώνα έδιναν και την ψυχή τους»

Ο προπονητής του Κοροίβου Αμαλιάδας Ντίνος Καλαμπάκος, σε δηλώσεις του μετά και την επιτυχή χρονιά με παραμονή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Basket League, τόνισε την προσπάθεια που έκανε όλη η ομάδα για την παραμονή στο Πρωτάθλημα, όπως επίσης και για την υπόσχεση που είχε δώσει πως αν η ομάδα σωνόταν θα βούταγε στην Παραλία της Κουρούτας.

«Όλα τα ταξίδια του Κοροίβου και τις τρεις χρονιές ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν τεράστια η προσπάθεια μας και η κούραση που τράβηξαν όλα τα παιδιά απίστευτη. Η ομάδα μας τράβηξε μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Το καλό της ομάδας μας ήταν ο μικρός μέσος όρος ηλικίας. Δεν είχαμε τεράστιο ταλέντο, αλλά όλοι γίναμε παρέα γρήγορα. Ήμασταν ομάδα με όλη τη σημασία. Όλα τα παιδιά σε κάθε αγώνα έδιναν και την ψυχή τους.

 Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια στην Αμαλιάδα. Όλοι βοηθούν στο νομό, όσο μπορούν. Η ομάδα πορεύεται με μικρούς χορηγούς και τα τηλεοπτικά. Όλη η ομάδα στοίχισε 170.000 ευρώ. Τουλάχιστον επτά ομάδες, είχαν παραπάνω μπάτζετ στην Α1.

Θέλουμε 4-5 μέρες να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε και μετά βλέπουμε. Εγώ είχα συμφωνήσει με τον Κόροιβο για μια χρονιά. Στην Αμαλιάδα πέρασα υπέροχα, αλλά τώρα θα πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε και θα το δούμε. Θα ήθελα να μείνω, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί μένω στην Αθήνα και είναι αρκετά δύσκολο.

Στην Αμαλιάδα πέρασα καλά, είναι εξαιρετική πόλη. Η παραμονή μου εκεί ήταν μια διαφορετική ζωή από εκείνη που ζούσα. Κάτι τελείως διαφορετικό στην επαρχία. Πραγματικά πέρασα ωραία.
Για την υπόσχεση για βουτιά στη παραλία Κουρούτα αν σωνόταν η ομάδα του: «Δεν με άφησε η γυναίκα μου να βουτήξω. Γκρίνιαζε. Μου είπε «γέρο θα πάθεις έμφραγμα και πάλι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.