Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Νέα δωρεά από το Σύνδεσμο «Διεθνή Γαλλικά Ανθρωπιστικά Φαρμακεία»

Νέα δωρεά ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο Αμαλιάδας από το Σύνδεσμο «Διεθνή Γαλλικά Ανθρωπιστικά Φαρμακεία» για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου.

Χθες ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αλέν Μπερτόν με τα μέλη του Συνδέσμου, επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας , όπου είχαν συνάντηση με την Διευθύντρια κα. Σοφία Κοτσάφτη , με το διοικητικό προσωπικό και με τη προϊσταμένη νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, συζήτησαν και ενημερώθηκαν για την λειτουργία της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, για το ποσοστό ασθενών και για τις ανάγκες που υπάρχουν σε αναλώσιμα αλλά και σε εξοπλισμό, για να μπορέσουν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε πραγματοποιηθεί δωρεά ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού και χθες ακολούθησε δεύτερη παρτίδα, ενώ θα συνεχιστούν και νέες δωρεές προς το Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Επίσης, η κα. Χριστίνα Λευκαδίτη-Καραγιάννη από το Κάστρο και ο Γάλλος σύζυγός της Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεφώ, είχαν μεριμνήσει και είχε φτάσει με ασφάλεια το πρώτο φορτίο με τον εξοπλισμό.

Στην διάρκεια της επίσκεψης, οι Γάλλοι, είχαν μαζί τους δύο φορτηγάκια με αναλώσιμα υλικά, ιατροφαρμακευτική βοήθεια καθώς και ένα κρεβάτι για φυσιοθεραπεία, τα οποία τα παρέδωσαν στο Νοσοκομείο και παράλληλα ξεναγήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου και στη νέα πτέρυγα.

Ακόμα, τα μέλη του Συνδέσμου, είχαν ζητήσει εγγράφως και έλαβαν,το τι χρειάζεται το Νοσοκομείο, ώστε να δρομολογηθεί εκ νέου δωρεά.

Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ζήτησε εκτυπωτές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κλιματιστικά, καρέκλες κλπ. και όσο αφορά για τα ιατρικά και νοσηλευτικά είδη, ζητήθηκε ένα καινούριο σύστημα υπερηχοτομογραφίας και εάν δεν γίνει εφικτό, αλλαγή των δύο κεφαλών του υπάρχον μηχανήματος. Επιπλέον ζητήθηκε κλίβανος για τα εξωτερικά ιατρεία, μονάδες διαθερμίας για το χειρουργείο, καρδιογράφοι, ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, αναρροφήσεις, πέντε εξεταστικά κρεβάτια και ένα φορείο χειρουργείου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.