Μοναδική η Συναυλία του τμήματος Φωνητικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας

Μοναδική ήταν η Συναυλία του τμήματος Φωνητικής του Δημοτικού Ωδείου, Αμαλιάδας το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Λαζαράκειο, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μαγευτικές φωνές ερμήνευσαν  αγαπημένα  τραγούδια Ελλήνων και Ξένων συνθετών.

Υπό την καθοδήγηση της καταξιωμένης Δασκάλας τους Βασιλικής Κεφάλα οι Σπουδαστές του τμήματος Φωνητικής ενθουσίασαν και καθήλωσαν  το κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Το άψογο αποτέλεσμα της συναυλίας δικαίωσε τους κόπους  και την επίπονη προσπάθεια της Δασκάλας και των μαθητών της οι οποίοι με αγάπη και μεράκι δουλεύουν μεθοδικά πάνω στο τραγούδι επιτυγχάνοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ήλιδας  κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος και Ρούλα Γκουβίτσα, ο Γ.Γ. Γραμματέας του Δήμου κ. Λυκούργος Πολυχρονόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Ράλλης και πλήθος κόσμου. Επόμενη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου θα πραγματοποιηθεί τον Μάϊο με την παρουσίαση της δουλειάς και των υπόλοιπων τμημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.