Λαϊκή αγορά Αμαλιάδας: Νέος αναβρασμός για τα στέγαστρα

laiki-agora5Συνεχόμενες και αδιάκοπες είναι οι αντιδράσεις των πωλητών λαϊκής αγοράς Αμαλιάδας για τα στέγαστρα, τα οποία δημιουργούν πολλαπλά προβλήματα στους πωλητές και σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να βάζουν στέγαστρα πάνω στα ήδη τοποθετημένα στέγαστρα, ώστε να μπορέσουν να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες.

Όπως αναφέρουν οι πωλητές, η βροχή και ο χιονιάς των τελευταίων ημερών, επιβεβαίωσαν την προβληματική λειτουργία των στεγάστρων και επιπλέον αναφέρουν πως το θέμα των στεγάστρων δεν πρέπει να θεωρείται «λήξαν», καθώς εάν δεν ξεπεραστούν τα προβλήματα θα αναγκαστούν να βγουν και πάλι έξω από τον στεγασμένο χώρο για να γίνει η λαϊκή αγορά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η χιονόπτωση και η βροχή που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, όπου ανέδειξε τα προβλήματα των στεγάστρων καθώς και την ακαταλληλότητα τους, ενώ οι πωλητές εκφράζουν τι θα συμβεί εάν σημειωθεί έντονη βροχόπτωση.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, οι περισσότεροι πωλητές, αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν πανιά και νάιλον για να προστατεύσουν τα εμπορεύματά τους από τις καιρικές συνθήκες, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να προστατευτούν πλήρως από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν.

Αξιοσημείωτο αποτελεί πως οι πωλητές κινδύνεψαν να τους επιβληθούν και πρόστιμα από την Δημοτική Αρχή και αυτό γιατί απαγορεύεται να τοποθετούν πανιά ή και νάιλον, προκαλώντας την γενικευμένη αντίδραση των πωλητών, χαρακτηρίζοντας εχθρική την στάση της Δημοτικής Αρχής.

Τέλος, οι πωλητές ζητούν από την Δημοτική Αρχή να ξαναδεί το θέμα, ώστε να βρεθεί λύση αλλιώς θα ξεκινήσουν να ψάχνουν όλο το έργο από την αρχή, για τι προοριζόταν και για ποιο λόγο έγιναν τελικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.