«Λίφτινγκ» σε πεζοδρόμιο επί της Αντωνίου Πετραλιά και συντήρηση κτιρίου Μπελογιάννη

Στην κατασκευή του πεζοδρομίου επί της οδού Αντωνίου Πετραλιά και στη συντήρηση του κτιρίου Μπελογιάννη προχωρά ο δήμος Ήλιδας. Το σχετικό κονδύλι ανέρχεται σε 5.856,52 ευρώ και το «πράσινο φως» δόθηκε πριν μερικές μέρες από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ήλιδας.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής ο δήμαρχος και πρόεδρος, κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, «το έργο είναι ενταγμένο στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό τού δήμου έτους 2017. Σύμφωνα με το τεύχος των τεχνικών προδιαγραφών το έργο θα εκτελεσθεί με τις εξής τεχνικές προδιαγραφές: «Οι τεχνικές προδιαγραφές αφορούν στην εκτέλεση του παραπάνω έργου προϋπολογισμού 5.856,52 € με ΦΠΑ. Συγκεκριμένα θα κατασκευαστεί πλήρως πεζοδρόμιο επί της οδού Αντωνίου Πετραλιά, και θα γίνει συντήρηση του κτιρίου Μπελογιάννη, οι εργασίες που θα εκτελεσθούν περιγράφονται αναλυτικά στην προϋπολογιζόμενη δαπάνη. Οι εργασίες δύναται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου, τις τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις που θα προκύψουν έως το ύψος της δαπάνης του προϋπολογισμού. Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου στον εκτελών τo έργο. Ο εκτελών το έργο υποχρεούται να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας κατά την εκτέλεση της για την αποφυγή ατυχήματος, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία. Το έργο θα γίνει με απευθείας ανάθεση σύμφωνα με το άρθρο 15 του Π.Δ 171/87 και τον Ν.4412/2016.».

Η Οικονομική Επιτροπή με απόφαση που έλαβε  «αναθέτει απευθείας την εκτέλεση του έργου: Συντήρηση κτιρίου Μπελογιάννη & κατασκευή πεζοδρομίου οδού Αντωνίου Πετραλιά στην Ε.Δ.Ε. ΟΡΙΟΝ Α.Τ.Ε.στο ποσό των 5.856,52€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.»

Επίσης « ψηφίζει και διαθέτει πίστωση 5.856,52€ σε βάρος του Κ.Α. 30.7336.00005 του προϋπολογισμού τού δήμου, έτους 2017, για την εξόφληση του αναδόχου σύμφωνα με την με αριθμό Ε42/22-3- 2017 πρόταση ανάληψης δαπάνης της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμο».

  1 comment for “«Λίφτινγκ» σε πεζοδρόμιο επί της Αντωνίου Πετραλιά και συντήρηση κτιρίου Μπελογιάννη

  1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
    11 Μαΐου 2017 at 4:55 ΜΜ

    ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ . ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.