Κωνσταντόπουλος Δημήτριος :”για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…”

Ηλεία :”για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…”

Ένας νομός σε πλήρη υποβάθμιση , με μηδενική ανάπτυξη, χωρίς σχέδιο και ελπίδα. Η πραγματικότητα είναι τραγική και με πολλές προεκτάσεις καθημερινά στις ζωές των κατοίκων για να την αγνοήσει οποιοσδήποτε.
Επί σειρά ετών έχω επικεντρωθεί και εξετάζω είτε παρεμβαίνω δραστικά με κάθε τρόπο ουσίας και σεβασμό με στόχο την αλλαγή, αλλαγή πολιτικής νοοτροπίας , αλλαγή εποχής για την Ηλεία. Δυστυχώς διαπιστώνεις γρήγορα ότι το πνεύμα είναι πρόθυμο από τους επί σειρά ετών κρατούντες άρχοντες του νομού αλλά το «σώμα» της πλειοψηφίας – εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων – αδύνατο για αυτήν την αλλαγή που απαιτεί ο νόμος και ο κόσμος.
Επί δεκαετίες έχει καταναλωθεί τόνους μελάνι για εξαγγελίες κυβερνητικές, από ολες τις κυβέρνησης , χιλιάδες συνεδριάσεις, Φώτο και δεσμεύσεις, τόμοι από τοπικά μέσα για κάθε σοβαρό πρόβλημα του νομού αλλά το αποτέλεσμα μηδέν…. Η εικόνα της Ηλείας σήμερα παραμένει αδιάψευστος κριτής με σήμα κατατεθέν το οδικό δίκτυο της Ηλείας που ακόμη και τα τροχαία και οι απώλειες ανθρώπινων ζωών κάθε έτος φαίνεται να μην ευαισθητοποιούν σοβαρά κανέναν.
Και η μόνη «Ελπίδα» δυστυχώς είναι μήπως συμβεί κάτι σοβαρό σε κάποιον της εξουσίας και υπάρξει ευαισθησία και πραγματικό έργο.
Όσο αφοσιωμένος και να είσαι στο να ανατρέψεις ένα ισχυρό κατεστημένο που πρεσβεύει το λαϊκισμό , τη στασιμότητα και έλλειψη ικανοτήτων σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται υπομονή και χρόνος για να επιτευχθεί η αποδοχή και η ανατροπή. Και σε αυτήν την περίπτωση είναι λεπτή η γραμμή έως ότου γίνεις και στόχος κάποιων που αντί να ευαισθητοποιηθούν σε παρεξηγήσουν βλέποντας ότι αποκτάς δύναμη αναγνώρισης από τους πολίτες και δημιουργήσουν κλίμα μικρόψυχης πολιτικής τακτικής για να σε αποβάλλουν , εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση τους και επιβίωση τους..
Καθημερινώς λαμβάνω δεκάδες μηνύματα ενημέρωσης και έκκλησης από συμπατριώτες μου για συγκρότηση, συστράτευση και στήριξη υγιών δυνάμεων με στόχο την αλλαγή πορείας στο νομό μας. Θερμά ευχαριστώ για αυτή την εμπιστοσύνη και αγάπη προς το πρόσωπό μου.
Ασχολούμαι έντονα επί σειρά ετών με την υγιή πολιτική.
Ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά και την προσφορά έργου, αγαπώ και στηρίζω έμπρακτα επί σειρά ετών τον τόπο καταγωγής μου.
Αγαπώ την Ηλεία.
Ακούω με προσοχή ,συζητάω περιοδεύοντας στην Ηλεία συνεχώς επί σειρά ετών και αποκτάω προσωπική αντικειμενική και σφαιρική αντίληψη για κάθε θέμα.
Σήμερα όσο ποτέ για την Ελληνική κοινωνία αλλά κυρίως και για την Ηλεία ο κάθε πολιτικός απαιτείται αν σέβεται τον εαυτό του και τους συμπολίτες του να ενσαρκώνει την Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και να εκφράζεται και να διεκδικεί, να πρεσβεύει τη συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες όπως ιδιαίτερα εύστοχα όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία. Πιστεύω ότι με την πολιτική αλλαγή που θα έρθει στη Χώρα και θα σηματοδοτήσει την ελπίδα θα υπάρξει σίγουρα και ενεργοποίηση Δυνάμεων για κάτι δημιουργικό και στην Ηλεία .
Θεωρώ βέβαιο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέραν του ότι γνωρίζει την κατάσταση στην Ηλεία, τον πιστεύω ότι θα δώσει κι ο ίδιος προσωπικά την προσοχή απαιτείται. Προσωπικά με όποιες δυνάμεις και γνώσεις διαθέτω δεν Θα πάψω να στηρίζω, ενημερώνω και διεκδικώ για τον τόπο μας .
Αξίζει την αλλαγή. Το δικαιούται . Το παραδέχονται όλοι είτε είναι ιδιώτες είτε επισκέπτες είτε τουρίστες είτε αναγνώστες για την Ηλεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.