Η ΑΟΛΑΠ ΜΕ 4 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ RALLY SPRINT ΣΠΑΡΤΗΣ » ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ «

aolap-afisaΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΑΟΛΑΠ Λέσχη συμμετέχει με 4 Πληρώματα στο Rally SPRINT  Λ.Α. ΣΠΑΡΤΗΣ » ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ » 2016.
Τον άψογο αυτόν αγώνα από άποψις φιλοξενίας και διαδρομής που διοργανώνει το αδελφό σωματείο Λ.Α. ΣΠΑΡΤΗΣ συμμετέχει και η Λέσχη μας με 4 Πληρώματα καθώς και με Στελέχη της , βοηθώντας την οργάνωση για ένα  τέλειο αποτέλεσμα.Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια διεξαγωγής του Rally Sprint » Μολών Λαβέ » μόνο καλά λόγια ακούγονται γι` αυτό και οι Συμμετοχές κάθε χρόνο κυμαίνονται σε μεγάλο αριθμό ,και ειδικά τώρα που οι εποχές είναι δύσκολες για τα Rally.
Φέτος οι Συμμετοχές έφτασαν στις 32 και μπορείτε να τις δείτε στον ακόλουθο πίνακα

 Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μείζονος σημασίας για  τους Μπαντούνα και Λαϊνόπουλο λόγω των θέσεων βαθμολογίας στις κατηγορίες Α8 και C2.
 Ας δούμε στην συνέχεια τα συμμετέχοντα Πληρώματα μας που θα συμμετάσχουν στο Rally Sprint ΣΠΑΡΤΗΣ ¨ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ » 2016 .
1. ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ με Mitsubishi EVO6 2000+ στην κατηγορία C2 / A8

2. ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  με  SUBARU IMPREZA 2000+ στην κατηγορία C2 / A8

3. ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ – ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με TOYOTA YARIS 1300 στην κατηγορία  C6 / A5

4. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΔΙΠΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με TOYOTA YARIS 1300 στην κατηγορία C6 / A5

Η ΑΟΛΑΠ Λέσχη εύχεται στα συμμετέχοντα Πληρώματα της καλό Αγώνα και καλό τερματισμό , στην Λ.Α. ΣΠΑΡΤΗΣ καλή επιτυχία στην διοργάνωση του SPRINT και καλό αγώνα στα υπόλοιπα συμμετέχοντα Πληρώματα.
Στους Φίλους που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον Αγώνα καλή διασκέδαση και φυσικά μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ κατά την διάρκεια του αγώνα , να μην μετακινούνται κατά την διεξαγωγή του αγώνα και να υπακούν πρόθυμα στις οδηγίες των υπεύθυνων Κριτών για την ασφάλειά τους και την ασφάλεια του Αγώνα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.