Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Για 3η συνεχή χρονιά, Περιήγηση Κλασσικών Αυτοκινήτων «Tour du Peloponnese»

001_54Η ομάδα Scuderia Triskelion σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Πυθαγόρας και την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) και την υποστήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο, την Περιήγηση Κλασσικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese» το διάστημα από 02 έως 08 Οκτωβρίου 2016.

Στόχος της δράσης αυτής είναι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τα ιστορικά μνημεία και τα υπέροχα τοπία που η Πελοπόννησος προσφέρει σε αφθονία και παράλληλα να περιηγηθούν με ασφάλεια σε επιλεγμένες διαδρομές. Έχει ήδη εξασφαλιστεί η συμμετοχή διακεκριμένων ξένων και ελληνικών πληρωμάτων, πλησιάζοντας συνολικά τις 20 συμμετοχές. Το «Tour du Péloponnèse» είναι η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση κλασσικού αυτοκινήτου σε χρονική διάρκεια και χιλιομετρική απόσταση στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να καταστεί το μεγαλύτερο event του είδους στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το αγωνιστικό σκέλος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού η Triskelion είναι γνωστή για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών και την άρτια διοργάνωση που περιλαμβάνει επίσης οδική βοήθεια και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με 20 διεθνή και ελληνικά πληρώματα να συμμετέχουν οι μάχες στις ειδικές διαδρομές αναμένονται να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Η Τελετή Έναρξης του αγωνιστικού μέρους της διοργάνωσης έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα στην Αρχαία Ολυμπία, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου (ώρα 12:00-13:00) ενώ θα προηγηθεί περιήγηση των συμμετεχόντων στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το Tour du Peloponnese θα καλυφθεί και από κινηματογραφικό συνεργείο με σκoπό την παραγωγή ενός φιλμ και φωτογραφικού υλικού, για την περαιτέρω ανάδειξη του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο triskelion.gr ή επικοινωνήστε με την κα Μούρμουρα Δανάη στο 6944964338.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.