Δήμος Ήλιδας: Τίμησε τους Εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Τους Εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, τίμησε χθες ο Δήμος Ήλιδας, στο γραφείο του Δημάρχου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, για τον εθελοντισμό τους και την αφιλοκερδώς προσφορά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ήλιδας.

Κατά την διάρκεια της βράβευσης, οι καθηγήτριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, συνομίλησαν με τον κ. Χριστοδουλόπουλο και με τον αντιδήμαρχο κ. Νώντα Παναγιωτόπουλο, με τον Δήμαρχο Ήλιδας να τονίζει την σημαντικότητα του έργου που προσφέρουν στις ημέρες  αυτές, χαρακτηρίζοντας ως λειτούργημα την στήριξη των παιδιών και ευχαρίστησε τις καθηγήτριες για τον εθελοντισμό τους, ενώ ευχήθηκε να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση για να μην ξαναχρειαστεί να υπάρχουν δομές στήριξης των αδυνάμων.

Ακόμα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος, ζήτησε από τις καθηγήτριες να στηρίξουν τα παιδιά εκτός από την διδασκαλία και ψυχολογικά, προκειμένου να μη αισθάνονται μειονεκτικά που οι οικογένειές τους δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα των φροντιστηρίων.

Οι καθηγήτριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους είναι οι φιλόλογοι : Νίκη Δημητρακοπούλου, Φανή-Ανδριάννα Θλιβερού, Πένυ Κράλλη, Αικατερίνη Νικολοπούλου και Μαρία Χαβαριώτη, οι μαθηματικοί Βασιλική Δεδότση και Ανδριάννα Τσαρδίκου και η φυσικός Ιωάννα Παπαδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται και τους καλοκαιρινούς μήνες για τους μαθητές  που θα φοιτήσουν στην Γ΄Λυκείου, ενώ τα τμήματα αφορούν τόσο σε μαθητές που παρακολούθησαν την περυσινή σεζόν του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και σε μαθητές που πληρούν τους όρους για να συμμετέχουν στα θερινά μαθήματα και στα νέα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ήλιδας.

Πληροφορίες στο γραφείο Δημάρχου Ήλιδας στο τηλέφωνο: 2622360502.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.