Δήμος Ήλιδας: Πλημμύρες από την χθεσινή νεροποντή

freatio-plimmiraΠλημμύρες σημειώθηκαν χθες στο Δήμο Ήλιδας από την ισχυρή νεροποντή που σημειώθηκε τα ξημερώματα και συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, το φρεάτιο στην οδό Καλαβρύτων και Ερμού, δημιουργήθηκε πρόβλημα από την βροχόπτωση, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου να πλημμυρίσει, ενώ επιστρατεύτηκε το συνεργείο του Δήμου για την απορροή των υδάτων.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ζάρρας, παρά το γεγονός ότι η βροχόπτωση ήταν έντονη, ωστόσο ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκής επιφυλακή και παρεμβαίνει έγκαιρα όπου υπάρχει ανάγκη.

Ακόμα πολλά προβλήματα παρουσιάσθηκαν και στην οδό Φραγκαβίλλας και συγκεκριμένα έξω από το Κοιμητήριο, όπου διακόπηκε η κυκλοφορία για μερικές ώρες, μέχρι να μεταφερθούν  οι κορμοί δέντρων και τα φερτά υλικά από παρακείμενο κανάλι και γεφυράκι.

Επιπλέον, στην Τοπική Κοινότητα Γερακίου, πλημμύρισε ο δρόμος, καθώς το φρεάτιο όμβριων υδάτων βούλωσε  και ταυτόχρονα έσπασε και ο σωλήνας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει μεγάλο τμήμα του δρόμου, με τα συνεργεία να εργάζονται μέχρι αργά για να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Τέλος, ο κ. Ζάρρας, επεσήμανε πως ο Δήμος Ήλιδας παρέλαβε δέκα τόνους αλάτι, που απεστάλησαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η ποσότητα αποθηκεύτηκε στις αποθήκες στο Σιμόπουλο, για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής, που αντιμετωπίζουν προβλήματα από το χιόνι και τον πάγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.