Δήμος Ήλιδας: Έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας… Άγνωστο αν θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου, θα έρθει στην Αμαλιάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να εγκαινιάσει το Μουσείο Μπελογιάννη, με τις εργασίες να δίνουν και να παίρνουν, εντος του χώρου καθώς και πέριξ του Μουσείου, ώστε να είναι όλα έτοιμα για εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρωθυπουργός θα είναι λίγο πριν της 12 το μεσημέρι και θα μεταβεί στο Μουσείο για να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα έρθει με ελικόπτερο που θα προσγειωθεί στην 117 ΠΜ και στην συνέχεια οδικώς στην Αμαλιάδα, ή θα επιλέξει να μετακινηθεί οδικώς από την Αθήνα. Μετά τα εγκαίνια, ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο θα μεταβούν πεζή στο Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να γίνει μια μικρή και σύντομη δεξίωση.

Τώρα όσο αφορά για εκείνη την μέρα και το ενδεχόμενο αν θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα της πόλης ή όχι, εκκρεμεί ακόμα η συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, για να συζητήσουν αν θα λειτουργήσουν τα καταστήματα.

Τις επόμενες μέρες, θα πραγματοποιηθεί η επικείμενη συνάντηση και θα αποφασισθεί τι θα γίνει εκείνη την μέρα, αφού το Μουσείο Μπελογιάννη βρίσκεται στο Κέντρο της πόλης και επιπλέον η ώρα άφιξης του πρωθυπουργού συμπίπτει με την ώρα «αιχμής» για τα καταστήματα της πόλης.

  1 comment for “Δήμος Ήλιδας: Έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας… Άγνωστο αν θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

  1. Ανώνυμος
    14 Μαρτίου 2017 at 11:07 ΠΜ

    ένα δημοψήφισμα αγαπητή Αμαλιάδα news προλαβαίνεις! ΝΑΙ _ ΟΧΙ η επίσκεψη ΠΘ στην πόλη μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.