Αυταρχική συμπεριφορά Δημάρχου Ζαχάρως – Ακύρωση εκδήλωσης

Αναβάλετε η προγραμματισμένη για 25-02-2017 διάλεξη ενημέρωσης της Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιγαλείας με θέμα: Άνοια, Νόσος Αλτσχάιμερ, Κατάθλιψη, με τον διακεκριμένο επιστήμονα ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή, κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο πρόεδρο της ένωσης Ελλήνων ψυχιάτρων και πρόεδρο του επιστημονικού ινστιτούτου ερευνών του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου, λόγω απαγόρευσης του Δημάρχου Ζαχάρως-Φιγαλείας να παραχωρήσει την αίθουσα της βιβλιοθήκης του πρώην Δημαρχείου Φιγαλείας  και ως εκ τούτου αναβάλετε επ αόριστον.
Αυτή η άρνηση ελπίζουμε να είναι η τελευταία αρνητική απόφαση από μια σειρά αρνήσεων και αρνητικών ενεργειών  που στέρησαν και στερούν τους Δημότες μας από την υποστήριξη μας.
Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καθήκον μας και θα είμαστε  πάντοτε στο πλευρό της Τοπικής Κοινωνίας.

Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας
Νέας Φιγαλείας

  1 comment for “Αυταρχική συμπεριφορά Δημάρχου Ζαχάρως – Ακύρωση εκδήλωσης

  1. Αντώνης Φάμελος
    24 Φεβρουαρίου 2017 at 11:19 ΠΜ

    Η κα Κατσάμπουλα μάλλον δεν γνωρίζει (μετά από τόσο καιρό και τόσες συστάσεις) πως λειτουργουν τα δημόσια όργανα.
    Για ακόμα μία φορά ενήργησε μόνη της χωρίς καν να αιτηθεί στο δημοτικό συμβούλιο. Τα δημοτικά κτήρια δεν είναι τσιφλίκι κανενός, όποιος θέλει να κάνει εκδηλώσεις πρέπει να παίρνει την άδεια του δημοτικού συμβουλίου.

    Την προηγούμενη φορά που προκάλεσε πάλι επεισόδειο της τονίστηκε ότι δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.