Αστέρας Αμαλιάδας: Σόκ έχει προκαλέσει η παραίτηση (Νεότερη Ενημέρωση)

Την παραίτησή του υπέβαλε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αστέρα Αμαλιάδος κ. Βαγγέλης Αγγελής ο οποίος ανέφερε σε post στο facebook του ότι: « Μετά από απόφασή μου αποφάσισα να παραιτηθώ από τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσανε για την ομάδα και την αγάπη τους στο πρόσωπο μου, διοίκηση, παίκτες, συνεργάτες, την δημοτική αρχή, τον Κόροιβο μα πάνω από όλα τον κόσμο της ομάδος. Ευχή μου να συνεχίσει η ομάδα και να φτάσει πιο ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον ή κάποιους όλα γίνανε για το καλό της ομάδας και μόνο».

Περισσότερα σε νέα μας ανάρτηση…

Νεότερη Ενημέρωση:

Οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Αγγελή στην αποχώρηση από την ομάδα είναι οι διαφωνίες τόσο στο οργανωτικό κομμάτι για τη νέα σεζόν όσο και σε συζητήσεις που έχει κάνει ο ίδιος με άλλη ομάδα. Ήταν γνωστό ότι θα αποχωρούσε στο τέλος της σεζόν, αλλά μας εξέπληξε η απόφαση του να αποχωρήσει τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Amaliada – news, θα ακολουθήσει κανονικά αυτή την αγωνιστική στο Λουτράκι. Να αναφέρουμε, επίσης ότι ο κ. Αγγελής μάζεψε τα πράγματα του ήδη από το γήπεδο του Αστέρα και μάλιστα αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Ανακοίνωση Αστέρα Αμαλιάδας:

«Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Αγγελή»

Μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Αγγελή από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Αστέρα Αμαλιάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου μας, κ. Κώστας Νικολόπουλος, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κύριο Αγγελή για αυτά που πρόσφερε στην ομάδα και ήταν παρά πολλά παρά το λίγο διάστημα που ήταν στην ομάδα!! Το ποδόσφαιρο ο κ. Αγγελής το έχει μάθει επαγγελματικά και σε ευρωπαϊκά πρότυπα!! Εμείς είμαστε μια ερασιτεχνική ομάδα που τώρα κάνει τα πρώτα βήματα της στην δύσκολη κατηγορία της Γ΄ Εθνικής!! Και ήταν δύσκολο από τόσο χαμηλά να πάμε τόσο ψηλά αμέσως!! Είναι τιμή για το σύλλογο που είχε ένα τέτοιον επαγγελματία στην ομάδα!! Τον ευχαριστούμε για όλα!!
Με τιμή, ο πρόεδρος».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.