Απολογισμός δράσεων και έργων από την Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου

katakoloΤον απολογισμό των δράσεων και των έργων για την χρονιά που μας πέρασε, έκανε σε Συνέντευξη Τύπου, η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, όπου επίσης τέθηκαν και οι καινούργιοι στόχοι για την φετινή χρονιά και για την Τουριστική Ανάπτυξη της περιοχής.

Στην Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Πύργου εξήρε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Πρόεδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Λεωνίδα Βαρουξή για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στην συνέντευξη τύπου, παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου, κ. Σάκης Αντωνόπουλος, ο τεχνικός σύμβουλος κ. Κώστας Μυλωνάς και ο υπεύθυνος ασφαλείας λιμενικών εγκαταστάσεων κ. Άγγελος Παναγιωτακόπουλος,.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Βαρουξής, έκανε έναν απολογισμό μέσα από τις ενέργειες και τις δράσεις της Διοίκησης για το 2016 και επιπλέον στάθηκε στο σοβαρό ζήτημα του Brand Name  που όπως ανέφερε δεν έχει ούτε το Κατάκολο ούτε ο Νομός Ηλείας.

Ακόμα ο κ. Βαρουξής, τόνισε για την μεγάλης σημασίας έργο, το οποίο ξεκίνησε η προηγούμενη Διοίκηση και υλοποιείται από την τωρινή Διοίκηση, παρά τις οικονομικές δυσκολίες και εξήγησε πως μετά την ολοκλήρωση των έργων το δεύτερο κομμάτι προβλέπει τις υποδομές, με τις μελέτες που ολοκληρώνονται το επόμενο δίμηνο και αναμένεται να υπογραφτεί η προκήρυξη ώστε να ξεκινήσουν τα έργα υποδομών.

Επίσης επεσήμανε, ότι το 2016 το Λιμάνι του Κατακόλου διατηρήθηκε στα τοπ τουριστικά λιμάνια της Χώρας, γεγονός που οδήγησε να διατηρηθούν και να αυξηθούν οι αφίξεις το 2016.

Στην συνέχεια ο  κ. Βαρουξής, σημείωσε την ανάγκη βελτίωσης της κυκλοφοριακής συνθήκης που επικρατεί στο λιμάνι και ότι πρέπει να γίνει εφαρμογή της μελέτης, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι κτιριακές υποδομές.

Στους στόχους που έθεσε για την νέα χρονιά η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, αποτελεί και η δημιουργία Περιφερειακού Υγειονομικού Σταθμού στο Κατάκολο και σχολίασε την αναγκαιότητα ενίσχυσης με προσωπικό του Λιμενικού Ταμείου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος  Πύργου κ. Λιατσής, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ, Βαρουξή για ακόμα τρία χρόνια θητείας και σχολίασε πως το λιμάνι του Κατακόλου, αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του Δήμου, άρρηκτα συνδεδεμένο κομμάτι της πόλης του Πύργου, δηλώνοντας ξεκάθαρα την ικανοποίησή του για τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.