ΑμΕΑ εναντίον Δημάρχου….

Την οργή των ατόμων με αναπηρίες έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός τους εδώ και περίπου έναν μήνα από το κτίριο του δήμου Πύργου. Η ράμπα του δήμου έχει κλείσει με πλέγμα και οι άνθρωποι με αναπηρία καταγγέλλουν ότι δεν έχουν πρόσβαση εδώ και ενάμισυ μήνα.

Η ενημέρωση που έχουν είναι ότι πέφτουν σοβάδες και δεν επιτρέπεται η διέλευση από τη ράμπα Ωστόσο σε αίτημά τους να φτιάξουν ράμπα στην κεντρική πόρτα του Δήμου δεν έλαβαν απάντηση…

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, τους τελευταίους τρεις μήνες προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού με τον δήμαρχο αλλά δεν τους έχει δεχτεί.

Το Σωματείο Παραπληγικών –Κινητικά Αναπήρων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας αναφέρει χαρακτηριστικά:«Κύριε δήμαρχε με 10 ράμπες που φτιάξατε και μια φορά που βάψατε τα πάρκινγκ ΑμεΑ δε λύνεται το πρόβλημα της αναπηρίας του Πύργου» και συμπληρώνει αμέσως μετά: «Τελικά όλους τους νοιάζει μια φωτογραφία με έναν ανάπηρο για να το παίξουμε ευαισθητοποιημένοι και τίποτα παραπάνω Ακόμη και ο Σύμβουλος ΑμεΑ του Δήμου δεν έχει πρόσβαση να μπει στο δημαρχείο κατά τα άλλα όλα τέλεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.