Αμαλιάδα: Ελεύθερος ο 44χρονος που είχε συλληφθεί για κάνναβη, λαθραία τσιγάρα και παράνομη οπλοκατοχή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χωρίς καταβολή εγγύησης και την απαγόρευση εξόδου από την χώρα, καθώς και την παρουσία στο Α.Τ. της περιοχής δύο φορές το μήνα, αφέθηκε ο 44χρονος που είχε συλληφθεί πριν από μερικές ημέρες για κάνναβη, λαθραία τσιγάρα και για παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος από την Αμαλιάδα, είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κιλά και 750 γραμμάρια λαθραίου καπνού, διαμοιρασμένα σε 115 συσκευασίες, 660 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 65 γραμμάρια κάνναβης, ένας τρίφτης κάνναβης και ένα πιστόλι με γεμιστήρα που κατείχε παράνομα. Εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 3.500 ευρώ οι διαφυγόντες φόροι για λαθραία τσιγάρα και τον καπνό.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, για λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού και για παράνομη κατοχή όπλου.

Ο 44χρονος χθες απολογήθηκε στον Ανακριτή, όπου ισχυρίστηκε ότι τις συγκεκριμένες ποσότητες τις είχε προμηθευτεί για δική του χρήση, αφού όπως ισχυρίστηκε είναι χρήστης πάνω από 25 έτη.

Τέλος, ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον 44χρονο με περιοριστικούς όρους, ενώ συνήγορος του 44χρονου ήταν ο δικηγόρος της Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Καραγιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.