Έτοιμα τα δύο σχολεία Νεοχωρίου για τα προσφυγόπουλα

proΌλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τα προσφυγόπουλα τα δύο σχολεία στο Νεοχώρι, αφού έχουν οριστεί οι εκπαιδευτικοί που θα διδάξουν και επιπλέον έχουν αγορασθεί από εθελοντές σχολικές τσάντες, καθώς παπούτσια και ρούχα.

Ωστόσο τα μαθήματα για τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου θα ξεκινούσαν από χθες 9 Ιανουαρίου, αλλά το λεωφορείο το οποίο θα τους μετέφερε στα σχολεία, δεν ήρθε ποτέ, καθώς ο ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης), που έχει αναλάβει την μεταφορά των παιδιών δεν έστειλε λεωφορείο, με τους υπευθύνους να τονίζουν ότι η μεταφορά θα γίνει από αύριο Τετάρτη.

Έτσι, εκτός απροόπτου, αύριο Τετάρτη αναμένεται να καταφθάσουν στις 2 το μεσημέρι, στο Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου και Γυμνασίου αντίστοιχα, τα προσφυγόπουλα, και θα ξεκινούν τα μαθήματα μέχρι και τις 6 το απόγευμα, οπότε και θα επιστρέφουν στο Camp.

Επίσης, ο συντονιστής κ. Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τους διευθυντές των δυο σχολείων και τους ενημέρωσε πως θα δοθούν προς χρήση όλων των μαθητών, τέσσερις υπολογιστές και επιπλέον ότι θα γίνει προσφορά πετρελαίου θέρμανσης από εθελοντές ή προσφορά για κάποιο διάστημα από την 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.